dissabte, 25 d’abril del 2009

Coberta de CD



Tasca en la que s'havia de composar una imatge amb 5 tintes, o bé, 4 tintes i un bernis.

Nota: el resultat final de la imatge no es pas aquest sino que al treballar en multicanal per realitzar les 5 separacions en comptes de les 4, l'he tingut que pasar a RGB.

Flyers 2+0

Tasca en la que jugant amb 2 tintes directes haviem de realitzar uns flyers e impossar-los amb l' aplicació preps.

Cartell d`ambit constructivista

En aquesta tasca, teniem que crear un cartell amb motiu d'una mostra d'historia industrial.

La tasca s'havia de realitzar a 3+0 es a dir, que utilitzant tintes cyan, yellow i magenta haviem d' aconseguir tant llums com tons foscos mesclant-los entre ells.

diumenge, 25 de gener del 2009

de Còmic a Color incloent-hi textures


de Còmic a Color incloent-hi textures.

En aquesta tasca, tal i com l' anterior, pero cambian imatge grissa per una de comic, hem de realitzar seleccions, puntarles, y multiplicarles, ja que amb el mode de color simplement només acabaria influïnt als traços negres y no al ple en si. Aixi que, seleccions, mascares, color uniforme multiplicat i a més a més aplicant-li una capa de (brillo i contraste) per tal d´incorporar llums a les zones ja pintades. Veurem docns a aquesta imatge que en zones com el cabell, la capa, o be les cuixes apareixen aquestes llums.

dilluns, 5 de gener del 2009

de B/N a Color amb Photoshop


En aquesta tasca he de donar color a una imatge la qual es trova en escala de grissos.

Per tal de poder realitzar aquesta acció realitzarem diferents seleccions amb les mascares de les quals afegirem un mode de capa anomenat "Color uniforme/solido" i modificarem l'estat, es a dir que en cambi de mantindre el normal (per defecte) li donarem estat (color).